Om os

En industriel servicevirksomhed med fokus på ventilation

Om Berg Industriservice

Industriel Servicevirksomhed

Virksomheden blev startet i begyndelsen af ’90-erne af Villy Berg Larsen.
Et generations skifte er sat i gang, Benny Berg Larsen er såvel medarbejder som medejer.

​I de senere år har tingene taget fart med at påtage sig større opgaver. Dette indebærer projektering af total løsning af udsugning og ventilationsanlæg som er i overensstemmelse med myndighedernes krav.

Firmastruktur

Berg Industri Service A/S firma struktur er meget flad organisatorisk, mester er selv med i arbejdet, og køber sig hellere til noget administrativ hjælp.

Troværdighed og solidt håndværk

Troværdighed og solid håndværk er nøgleord for virksomheden, der nu beskæftiger 8 – 10 faste medarbejdere, derudover indhyres den nødvendige hjælp, såvel til praktiske opgaver som myndighedsbehandling og dokumentation af projekter.​

Fleksibelt Værksted

Berg Industri Service A/S har eget værksted, med moderne faciliteter, hvor man fremstiller special produkter efter mål og formål. Værkstedet er meget fleksibelt, og altid bemandet med mindst en mand, og kapaciteten varieres med at montørerne deltager i produktionen i spidsbelastninger, hvilket reducerer ventetider. 

Vi kan klare alt

Den gamle slidte floskel om at ingen opgave er for lille og intet projekt er for stort, fik sidste år aktuel mening, da Berg Industri Service A/S fik ventilations entreprisen, ved opbygning af verdens største overfladebehandlingsanlæg for mølletårne, ved Hendricks Industries Aps. i Herning.

Et projekt hvor der ved fuld last behandles over 1.200.000 m3 luft i timen. Et projekt der blev gennemført på 8 måneder, vel at mærke uden at det gik ud over Berg Industri Service A/S kerneområde, som stadig er service og vedligehold, samt reparationer og installation af mindre anlæg til den faste kundekreds.​